Niels Hereijgers

About?

Na jaren in verschillende bands te hebben gezongen moest het roer om. Ongelimiteerd, vanuit t hart zo t hart weer in! Alles op gevoel! Dat de Brabantse Niels Hereijgers niet zomaar een singer-songwriter is, blijkt al uit zijn manier van gitaar spelen. Vanaf jongs af aan heeft Niels, zichzelf het gitaar spelen aangeleerd, maar dan wel als linkshandige op de rechtshandige gitaar van zijn oudere broer. Op z'n kop, uniek in z'n soort! Gewapend met een al even uniek stemgeluid en pareltjes van gevoelige popsongs, weet hij je te raken.

Met zijn vorige bands (o.a. Volt Violin en Down Under) heeft Niels als zanger/songwriter al diverse (inter) nationale kernpodia/festivals verovert waaronder; Concert at Sea, De Melkweg, Breda Barst, 013, Wantijpop, Vestrock. Met een rugzak vol ervaringen, staat hij nu alweer een tijdje op eigen benen.

Op 13-11-2016 bracht Niels zijn eerste solo single uit genaamd Empty. Het nummer is geschreven ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs.

In 2017 heeft Niels meegedaan met The Voice of Holland 8, ondanks de vele positieve reacties vanuit de kijkers, draaide er helaas geen stoel voor zijn uitvoering van John Newman’s Love me again.

In 2018 lanceert Niels zijn eerste Nederlandstalige nummer Houd me vas.

Naast solo optredens met gitaar, zingt Niels ook in de Rock/Pop coverband The Containers.